Summer Camp Fokianos 2024

Fokianos Summer Camp 2024

Tο Fokianos Summer Camp επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Φωκιανού συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας (!) για να χαρίσει στους μικρούς μας φίλους αμέτρητες ώρες παιχνιδιού και δημιουργίας. Στόχος μας είναι τα παιδιά μέσα από τις αθλητικές & καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και τις εκδρομές στην θάλασσα να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν και να αθληθούν. Πιο συγκεκριμένα, προσδοκούμε στην ανάπτυξη των κινητικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, της ομαδικότητας, της δημιουργικότητας και της πνευματικής καλλιέργειας. Το Summer Camp θα διαρκέσει 6 εβδομάδες, (από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024).


ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Fokianos Summer Camp απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. H ώρα προσέλευσης των παιδιών στο Camp είναι 8:00-9:00 και η ώρα αναχώρησης τους στις 16:00, ενώ το πρόγραμμα δραστηριοτήτων ξεκινάει καθημερινά στις 9:00. Τα παιδιά χωρίζονται σε γκρουπ ανά 15, το μέγιστο, ανάλογα με την ηλικία τους. Αναλυτικότερα, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μας περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες στις εγκαταστάσεις του Fokianos Sports Park όπως : ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, τζούντο, στίβο, ξιφασκία, τοξοβολία, mini tennis, γιόγκα, ενόργανη, διαγωνιστικά παιχνίδια κ.α. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση με δραστηριότητες όπως : εικαστικά, εργαστήρι πηλού, θεατρικό παιχνίδι, μαγειρική, προβολή ταινιών, δημιουργικές κατασκευές, μουσικοκινητική αγωγή και επιτραπέζια παιχνίδια κ.α. Για πρώτη χρονιά φέτος θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού στις εγκαταστάσεις μας με λεωφορείο που θα διαθέτει συνοδό. Τα δρομολόγια θα ρυθμισθούν ανάλογα με την ζήτηση και την διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης του παιδιού. Ρωτήστε μας σχετικά με αυτή την δυνατότητα.

Φέτος, θα πραγματοποιούνται, κάθε εβδομάδα, δύο εκδρομές στη θάλασσα όπου τη μία φορά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα.

Το προσωπικό μας στελεχώνεται από έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, προπονητές, παιδαγωγούς και ατόμου πρώτων βοηθειών καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής των παιδιών στους χώρους μας. Το Fokianos Summer Camp παρέχει ασφάλεια και διαθέτει ανεξάρτητους χώρους υγιεινής μόνο για τα παιδιά του προγράμματος.

Τέλος, οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, όπως και ο αριθμός παιδιών σε κάθε τμήμα προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο Camp μας, προτείνουμε τη συμμετοχή των παιδιών, κατ’ ελάχιστο, σε δύο εβδομάδες.ΠΕΡΙΟΔΟΙ:

: 17 Ιουνίου - 21 Ιουνίου
: 24 Ιουνίου - 28 Ιουνίου
: 1 Ιουλίου   - 5 Ιουλίου
: 8 Ιουλίου - 12 Ιουλίου
: 15 Ιουλίου - 19 Ιουλίου
: 22 Ιουλίου - 26 Ιουλίου

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος συμμετοχής για την κάθε περίοδο ανέρχεται στα 240€ και περιλαμβάνει μία ή δύο εκδρομές στην θάλασσα και πλήρη σίτηση (δεκατιανό,μεσημεριανό,επιδόρπιο).
Όλα τα φαγητά είναι σπιτικά και μαγειρεμένα με φρέσκα υλικά.
*Μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό Μενού της περιόδου πατώντας ΕΔΩ

*ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ:
• Συμμετοχή 2-3 εβδομάδων : 220€/Εβδομάδα
• Συμμετοχή 4-5-6 εβδομάδων : 200€/Εβδομάδα
• Ετήσια Συνδρομή στις Ακαδημίες FSP 2023-24 : 10%
• Για παιδιά από την ίδια οικογένεια : 10% στο 2ο παιδί

Μεταξύ δύο εκπτώσεων ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την εγγραφή και την συμμετοχή στο Fokianos Summer Camp 2024 χρειάζεται να αποστείλετε με e-mail στο (fokianoscamp@gmail.com) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
Α) ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (κατεβάστε την αίτηση εγγραφής πατώντας ΕΔΩ)
Β) ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Γ) ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

*ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ Δευτέρα 13 ΜΑΙΟΥ*

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την καταβολή ολόκληρου του ποσού για συμμετοχές μέχρι δύο εβδομάδων. Για συμμετοχές άνω των δύο εβδομάδων, η συμμετοχή κατοχυρώνεται με την καταβολή του ήμισυ του συνολικού ποσού και με την εξόφληση του υπολοίπου ποσού μια εβδομάδα πριν την έναρξη του προγράμματος.

Α) Με κατάθεση στη τράπεζα και αιτιολογία το <<Όνομα του παιδιού και τη λέξη camp ή κατασκήνωση>>.
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Αρ. Λογ/μών
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR 89 01720310005031063234835
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK IBAN: GR 35 0260064 0000910 200476738
Β) Με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα/ μετρητά στη γραμματεία των Ακαδημιών (ΔΕΥ-ΠΕΜ 16:30- 19:30).
Υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα.
*Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, όλες οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ:
100% 30 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη
50% μέχρι 7 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ με ειδοποίηση μικρότερη των 7 ημερών πριν από την προγραμματισμένη έναρξη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-3640323-4 (9:00-17:00) ή μπορειτε να μας στείλετε
e-mail: fokianoscamp@gmail.com.
Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Summer Camp:

Γιάννης Μαργώνης 6970301194
Άννα Πούλου 6951512140

PHOTO GALLERY